“Cupon Discount 100%”

Click pe imagine pentru a vedea cuponul

Termene si conditii
1. Organizatorul Campaniei “Cupon Discount 100%” este ECS Logistics S.R.L., cu sediul in Galati, str. Ing. Anghel Saligny, nr.108, (denumita de acum incolo “ECS Logistics”), inregistrata la Oficiul Comertului cu J17/1048/2012 si CUI RO30621648.
2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior (afisare punct lucru incinta Birou vamal Giurgiulesti), daca modificarile efectuate necesita o astfel de notificare.
3. Campania este organizata si se desfasoara la punctul de lucru al organizatorului din incinta Biroului Vamal Giurgiulesti.
4. Campania este deschisa participarii persoanelor juridice, romane sau straine.
5. Scopul principal al campaniei este acordarea de cupoane de discount si folosirea acestora de catre client la serviciile furnizate de organizator specificate la pct 7.
6. Campania se desfasoara in limita cupoanelor disponibile, valabilitatea acestor cupoane este nelimitata de la data inceperii campaniei respective 25.05.2013.
7.Cupoanele de reducere se aplica doar serviciilor de :
- Servicii NCTS – TIR;
- Servicii NCTS – T1 – CMR;
8. Cupoanele de reducere nu pot fi folosite in achizitionarea de alte servicii.
9. Dupa efectuarea a 5 (cinci) operatiuni consecutive de acelasi tip, urmeaza o operatiune gratuita (cu numarul 6). Acest serviciu este facturat cu discount 100%. Cuponul “Discount 100%” este pastrat si anexat la factura cu discount Daca, clientul a beneficiat de discount, doar pentru un serviciu din cele 2(doua) ale cuponului, facturii de discount i se va anexa o xerocopie a cuponului cu cele 5(cinci) operatiuni efectuate, cuponul ramanand la client pentru completarea celuilalt tip de serviciu ramas. Pe partea completata in intregime se va bara si se va scrie “ACHITAT”. Daca clientul a beneficiat de discount la un singur tip de serviciu i se inmaneaza un alt cupon.
10. Valorea discount-ului este de 100% din operatiunea cu numarul 6(sase).
11. Valoare cuponului nu poate fi transformat in RON.
12. Cupoanele nu pot fi combinate cu alte promotii sau cupoane.
Este interzisa vanzarea cuponului, folosirea cuponului sub un nume fals, precum si trimiterea cuponului pe email. ECS Logistics nu este raspunzatoare in cazul in care cuponul de discount este multiplicat de catre terte persoane in vederea prejudicierii companiei , orice suspiciune de multiplicare constatata a acestui cupon de reducere duce automat la anularea cuponului acesta devenind nul.
13. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizatori si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
14. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, iar daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
15. Organizatorul campaniei isi rezerva dreptul de a suspenda sau amana oricand aceasta campanie, indiferent de motive.
ECS LOGISTICS S.R.L.