CASA DE EXPEDITII

Cu o vasta experienţă în domeniu şi într-un mediu de afaceri în permanenţă schimbare, am urmărit întotdeauna să răspundem cu promptitudine clienţilor, astfel încît aceştia să beneficieze de servicii acordate cu flexibilitate şi profesionalism.

Scopul nostru este de a consolida relaţiile durabile de parteneriat şi de a crea un mediu de afaceri bazat pe competenţă şi încredere.
Căutăm noi oportunităţi pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de mărfuri şi suntem deschişi către orice potenţială cooperare, respectînd şi promovînd integritatea şi etica în afaceri.

Practicăm tarife mici, deoarece scopul nostru nu este profitul cu orice preţ, ci sporirea încrederii clienţilor existenţi, creşterea numărului şi fidelizarea noilor parteneri.
Ne axăm foarte mult pe dezvoltarea relaţiilor cu partenerii noştri, fiind convinşi că relaţiile de lungă durată pot duce la rezultate de excepţie pentru clienţii noştri şi pentru noi.

Pentru ca marfa dumneavoastră să ajungă la timp şi în deplină siguranţă la destinaţie, aveţi nevoie de un partener de încredere, cu experienţă îndelungată în domeniul transporturilor, care să acorde servicii de calitate ireproşabilă. Sfera de activitate a companiei noastre, include transportul internaţional de mărfuri de orice tip şi orice cantitate.

Dorim să lucrăm într-un mediu de afaceri bazat pe încredere şi onestitate şi contribuim în acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem încredere unii în ceilalţi şi valorificăm cunoştinţele şi experienţele acumulate.