Logistica si depozitare

ECS LOGISTICS prin partenerii sai dispune de toata logistica necesara operatiunilor de manipulare, transbordare/transvazare si depozitare, astfel: hale, rezervoare la sol, motostivuitoare, macarale, cisterne, remorci, tractoare, platforme de transport si de personal cu inalt grad de calificare. Dorim sa fim pentru clientii nostri un partener de incredere, putem sa gasim solutii logistice, sub rezerva posibilitatilor obiective, pentru orice tip de marfa, indiferent de volum si greutate, oriunde in lume.

Compania noastra ofera toata gama de servicii de logistica, manipulare si depozitare in urmatoarele porturi din Romania:

- Port Galati – solide si cereale;
- Port Galati – lichide;
- Port Galati – transvazare GPL (gas petrolier lichefiat);
- Port Braila – solide si cereale;
- Port Constanta – solide si cereale;

ECS LOGISTICS detine autorizatie de Antrepozit Vamal Public tip A

Compania noastra ofera servicii de transvazare GPL (gas petrolier lichefiat) in terminalul din Portul Galati cu urmatoarele facilitati: calea ferata cu ecartament larg care asigura legatura terminalului cu tarile din spatiu ex-sovietic permite operarea cisternelor CSI direct la gurile de descarcare/incarcare ale autocisternelor sau vagoanelor cisterna CF, fara a necesita transbordarea de cisterne pe boghiuri romanesti la granita, care ar mari costurile operatiilor.

Functie de solicitarile si cerintele dumneavoastra specifice, va putem face o oferta personalizata (volume; trafic terestru sau naval, marfuri comunitare/necomunitare, etc).

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori considerati ca va putem furniza informatii sau va putem sprijini pe parcursul colaborarii. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si va dorim ca afacerea dumneavoastra sa prospere impreuna cu ECS Logistics S.R.L.