Transport maritim

ECS LOGISTICS – CASA DE EXPEDITII ofera servicii de transport maritime containerizat de marfa catre orice destinatie din lume, in conditii de operativitate se deplina siguranta.

Solutiile optime pentru transportul marfurilor dumneavoastra cu containere de 20” sau 40”, FCL / LCL , va sunt furnizate in variante de transport de tip ‘port-to-port’ sau ‘door-to-door’.

Parteneriatul cu cele mai cunoscute linii de transport maritim containerizat, monitorizarea permanenta si stricta a intregului flux de transport – de la incarcarea marfii in container si pana la livrarea la destinatie, prin furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor dumneavoastra, sunt actiuni prin care dovedim ca ne preocupam permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

FCL = full container load ( container complet incarcat)
LCL = less than container load ( grupaj de marfa pe container)

Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport maritim.

Transport Fluvial

Dunarea este considerata a fi coloana vertebrala a transportului pe apa din Europa. Ea este o importanta infrastructura naturala pentru toate tarile riverane inclusiv pentru România care detine circa doua treimi din cursul navigabil al Dunarii.

Transportul fluvial reprezinta una dintre cele mai avantajoase, ieftine si eficiente forme de transport pentru un volum mare de marfuri.

ECS LOGISTICS – Casa de Expeditii, ofera servicii de transport fluvial intre toate porturile dunarene pana la Regensburg, inclusiv din Portul Constanta.

Transport fluvial acoperit;
Transport fluvial descoperit;

Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport fluvial.