Transport Complet – Full TRUCK LOAD

Transportul complet ( sau exclusiv ) este orice transport de mărfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizează sau nu întreaga capacitate de încărcare. În terminologia de transport, acest tip de transport se prescurtează FTL – FULL TRUCK LOAD
Avantajul unui transport cu camion complet faţă de transportul în regim de grupaj constă în timpul mai scăzut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicată pentru client şi va livra marfa în deplina siguranţă de la punctul de incarnare pana la punctul de descărcare indicate de beneficiar.
Putem oferi tarife competitive de transport marfă cu camioane complete atât pentru export cât şi pentru import.
Nu ezitati sa ne contactaţi pentru serviciile de transport complet rutier.

Transport în Grupaj

Transporturile in regim grupaj se efectuează prin colectarea mărfurilor din ţară, cu camioanele noastre care adună grupajele către Europa şi ţările CSI, şi expedierea acestora în cel mai scurt timp posibil către clientul dumneavoastră din locaţia stabilită. Grupajele de mărfuri se efectuează din România către ţările din Europa şi CSI.
Organizarea întregii activităţi de transport se efectuează de către personalul nostru calificat comunicând direct cu clientul şi expeditorul mărfii pentru ca marfa transportata de noi în regim de grupaj să ajungă în cele mai bune şi optime condiţii la destinaţie.
În funcţie de cererea clientului şi cantitatea de marfă expediată şi transportată cu noi în regim grupaj  sau camion complet, se pot face oferte promoţionale de transport , servicii personalizate şi găsirea soluţiilor optime de desfăşurare a transporturilor.
Nu ezitati sa ne contactaţi pentru serviciile de transport in grupaj.

Transport Agabaritic

În cadrul ofertei noastre de transporturi agabaritice se regăsesc:
- transport utilaje agricole si pentru construcţii;
- transport grinzi de beton;
- transport de silozuri;
- transport de mini-fabrici şi uzine;
- transporturi pentru industriile petrolieră, energetică, chimică;
- transporturi de hale industriale şi structuri metalice;
Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport agabaritic .

Transport Frigorific

ECS LOGISTICS vă pune la dispoziţie servicii de transport frigorific cu temperatura controlată, cu temperaturi asigurate între -20 si +25 grade .
Transportul frigorific este divizat în două categorii:
•    Transport frigorific cu congelare – atunci când se transporta bunuri congelate ( peşte congelat, carne congelată, etc.) la temperaturi uzuale de -18/-20 grade Celsius;
•    Transport frigorific cu refrigerare – atunci când se transporta bunuri care necesita doar răcire si păstrarea unei temperaturi constante pe întreaga durata a transferului ( peste proaspăt, carne proaspăta, carcase de animale, legume, fructe, etc.).
Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport frigorific rutier.

Transport Lichide

Compania noastra va pune la dispozitie servicii personalizate de transport rutier de lichide. Transportul de lichide se referă la transportul mărfurilor în stare lichidă, alimentare sau nonalimentare, care necesită opţional o anumită temperatură constantă.
Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport de lichide rutier.

Transport Containere

ECS LOGISTICS prin partenerii sai ofera servicii de transport containere atat pe plan intern cat si international la preturi fara concurenta. Containerele se pot transporta in camioane cu semiremorci tip platforma trans-container avand dispozitive de prindere a containerelor pentru o buna siguranta in timpul transportului.
Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport containerizat rutier.