COMISONAR IN VAMA

Compania noastra in calitate Comisionar in Vama va poate oferi cele mai bune servicii din punct de vedere vamal in: Galati, Giurgiulesti, Braila, Bucuresti, Iasi, Constanta, Zona Libera Galati-Braila, Albita, Sculeni, Siret, Dornesti, Halmeu, etc.

Personalul firmei noastre are o vasta experienta in domeniu vamal, in special cu privire la produsele energetice si agrigole.
Venim in sprijinul dumneavoastra nu doar cu personal specializat ci si cu urmatoarele tipuri de servicii complexe:

- EORI – Obtinere nr Eori;
- AEO – Obtinere certificate AEO;
- Import;
- Export;
- Perfectionare activa;
- Perfectionare pasiva;
- Admitere temporara;
- Tranzit vamal -T1 / T2, Carnet TIR;
- Redactare / Inregistrare Carnet ATA;
- Redactare / Inregistrare Carnet TIR;
- Redactare / Inregistrare CMR;
- Redactare / Inregistrare Certificat Origine Preferentiala EUR1, FORM A;
- Certificate emise de Camera de Comert si Industrie;
- Antrepozit vamal/Zone Libere;
- Aplicare Proceduri Simplificate de Vamuire;
- Aplicare Regim Vamal solicitat.

ECS LOGISTICS este titulara de Autorizatie de Antrepozit Vamal public tip A.

Pe langa toate acestea va mai oferim consultanta vamala/procedura de lucru atunci cand este nevoie sau la solicitarea autoritatilor vamale; reprezentare in fata autoritatilor vamale, precum si solutii la orice problema pe care dumneavoastra o intampinati din punct de vedere vamal sau fiscal.

Toate acestea sunt intocmite/prelucrate de personal cu un inalt grad de profesionalism in domeniu vamal dar si o vasta experienta in domeniu.

Functie de solicitarile si cerintele dvs specifice, va putem face o oferta personalizata(volume; trafic terestru sau naval, marfuri comunitare/necomunitare, etc).

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori considerati ca va putem furniza informatii sau va putem sprijini pe parcursul colaborarii. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si va dorim ca afacerea dumneavoastra sa prospere impreuna cu ECS Logistics S.R.L.